Wil JIJ Afvallen Met Gezond Eten? Ontdek De Verborgen Gevaren Van Zogenaamde “Gezonde” Voeding Die Juist Voorkomen Dat Je Afvalt?

Welkom op mijn blog. Wanneer je een artikel leuk vindt klik dan even op de “Vind Ik Leuk” knop en of deel het artikel met je vrienden en laat een leuke reactie achter. Wanneer je dit leuk vond, deel het met je vrienden 🙂 Thanks.

Afvallen met gezond eten. Misschien ben je al op de hoogte van de verborgen gevaren van enkele voedingsmiddelen die in je plaatselijke supermarkt als ‘gezond’ worden verkocht, maar in feite je juist dikker maken!

Helaas, is de voedingsmiddelenindustrie een business waar heel veel geld in omgaat. Terwijl er steeds meer mensen met overgewicht komen weten bedrijven dat zogenaamd “gezond” eten verkoopt.

Voedingsmiddelen Die Belemmeren Dat je Afvalt

Het ei staat altijd al in het middelpunt van het cholesterol debat. Zijn eieren nu wel of niet gezond? Moet je alleen de dooier eten of alleen het eiwit, of juist het hele ei?

Terwijl het ei altijd al in het middelpunt van het cholesteroldebat heeft gestaan, zijn eieren een uitstekende bron van eiwitten en omega-3 vetten zijn.

Je moet dan echter wel goed uitkijken dat je de goede kwaliteit eieren kiest. Eet ten eerste het hele ei, maar zorg er dan wel voor dat een biologisch ei is. Een biologisch ei is rijk aan omega-3 vetten, wat heel gezond en goed is voor je cognitieve alertheid. Ze kunnen ook helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten. Wees echter voorzichtig. Niet biologische eieren bevatten Omega-6 vetten.

Nederlanders eten veel te veel Omega 6 vetten, die zitten in maïs, soja, canola en saffloerolie en in niet biologische eieren. Het consumeren van te veel omega-6 vetten kan leiden tot het vasthouden van water en bloedstolsels.

Afvallen Met Gezond Eten: Wel Of Geen Tarwe?

Misschien ben je al op de hoogte dat je de meeste voedingsmiddelen die ‘wit’ zijn dient te vermijden. In het bijzonder heb ik het over wit brood, suiker, witte rijst en pasta. Dergelijke voedingsmiddelen bevatten veel suikers en weinig vezels. Suiker bevat niets anders dan lege calorieën, die wel energie leveren maar verder geen voedingsstoffen bevatten. Wanneer je dit eet, wordt een groot gedeelte hiervan in het lichaam opgeslagen als vet.

Maar wat voor veel mensen als een verrassing komt is dat het eten van volkoren producten niet veel beter voor je.

Waarom? Tarwebrood wordt heel snel omgezet in suikers in het lichaam, dat proces begint al tijdens het kauwen. Zodra de suiker in de bloedsomloop komt, reageert de alvleesklier met het vrijgeven van insuline om de suikers op te ruimen, en wel in de vorm van vet. Dit kan leiden tot een piek die in het lichaam aanvoelt als honger. Dit zorgt er weer voor dat we vervolgens wat gaan eten en daarmee is de cirkel weer rond. Als jij succesvol wilt afvallen met gezond eten schrap dan tarwe van je bord.

Producten Die Je Helpen Met Afvallen

Hier is een korte lijst van producten die je zullen helpen om vet te verbranden en bij het verliezen van gewicht: Zalm, avocado, rauwe kaas en melk, rauwe noten, met gras gevoed vlees, amandel boter, biologische eieren, wilde vis, en groene bladgroenten. Vergeet niet dat biologische producten de beste keuze is.

Misschien wil je reageren? Dat kan in het vak onder dit bericht. Als jij wilt afvallen met gezond eten… wat ga jij dan eten om op een gezonde manier af te vallen? Ik ben benieuwd!