Over Het AZD Plan

Het AfvallenZonderDieetPlan (afgekort Het AZD Plan) is een uitgebreide verzamelplaats dat zich richt op hoe je op een gezonde manier kunt afvallen, op gewicht kunt blijven en gezond kunt leven.

Je vindt hier talloze artikelen met zeer effectieve tips en technieken geschreven in helder Nederlands. Veel dingen die je al wist maar eigenlijk altijd vergeet toe te passen, én veel nieuwe inspiratie die je aan het denken zet.

De website wordt door duizenden mensen gebruikt als dagelijkse inspiratie en als ‘schop onder de kont’ om van die extra kilo’s af te komen.

Ben je nieuw op Het AZD Plan? Begin goed en download ons GRATIS eBook – Het Turbo Afval Plan en verlies 5 kilo vet in slechts 7 dagen of minder ZONDER JO-JO effect!

Wie Zit Er Achter – Het AZD Plan?

Het AZD Plan ontvangt maandelijks duizenden bezoekers en wordt met liefde gerund door mij (Ronald).

Ik voel me goed als ik mensen gelukkiger kan maken. Met Het AZD Plan wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met hun overtollige vet kwijt te raken, het voorkomen van ziekten zoals diabetes type 2, hart-en vaatziekten en kanker simpelweg door het eten van heerlijke gerechten die ook nog eens super gezond zijn. Dit doe ik door gratis artikelen te publiceren, een gratis email magazine te verspreiden, goede boeken aan te bevelen en zelf boeken te schrijven.

Ik ben geen wetenschapper, coach of dokter. Ik heb een aantal jaar ervaring op het gebied van afvallen & gezondheid en ik vind het geweldig om mezelf te blijven ontwikkelen (ik kan het niet tegenhouden!). Wat ik doe is simpelweg alle inspiratie, kennis, ervaring en levenslessen delen op deze website in een heldere taal. Zodat je het kunt verwerken in je drukke leven, en niet verstrikt komt te zitten in al die overbodige informatie. Ik richt me op wat werkt, en maak dat zo simpel mogelijk.

Wie Is Ronald?

Gedurende jaren heb ik problemen gehad met mijn gewicht. Er was 15 jaar geleden een punt in mijn leven waar ik ongelofelijk gefrustreerd was.

Ik was heel onzeker over mijn lichaam, schaamde met altijd en probeerde mezelf te verstoppen voor de buitenwereld. Ik voelde me gedemotiveerd in alle opzichten, had zelfs geen zin meer in mijn hobby en deed bijna nooit meer leuke dingen met mijn kinderen.

Ik had op dat moment zo’n beetje alle diëten die er maar bestaan uitgeprobeerd. Van Sonja Bakker tot Atkins en van het Ziekenhuisdieet tot de Weight Watchers. Geen enkel dieet werkte. En als ik dan meet veel moeite die paar kilo’s kwijt was waren ze er binnen de kortste keren weer aangekomen.

Ik begon te geloven dat mijn probleem permanent was en dat niks het kon veranderen. Het is bizar… maar sindsdien is er heel veel in mijn leven veranderd. Die verandering heeft niet zomaar plaatsgevonden. Ik raakte zo gefrustreerd dat ik door de jaren heen een groot deel van mijn vrije tijd heb gebruikt om alles te weten te komen over voeding. Ik gebruikte elke vrije minuut die ik had om erover te lezen.

Ik heb veel dieetboeken gelezen van zogenaamde ‘dieet experts’ maar het merendeel van wat er in deze boeken stond vermeld werkt niet…waarom?

Een dieet begint meestal met uitleg over wat je wel en wat je niet mag eten. Je krijgt een aantal recepten, volgt het een paar weken en daarna komen de gerechten je neus uit. Het lukt je de eerste weken om je er toe te zetten, maar het kost je zoveel moeite dat je op het moment dat je resultaat stagneert je tegen jezelf zegt: “Dit dieet werkt ook niet. Het is niets voor mij. Ik ga weer lekker gewoon eten”. Vervolgens kom je weer aan, de kilo’s komen weer terug. Balen.

Ik kwam erachter dat ik niet de enige was die met dezelfde problemen zat en zo is deze website  ontstaan. Een compleet en uitgebreide website die je zal helpen om je eet en levensstijl voor eens en altijd te veranderen dat zal leiden tot afvallen maar ook een betere algemene gezondheid vol energie en vitaliteit garandeert.

De artikelen op de website zijn eerlijk, eenvoudig en makkelijk in je eigen leven te intrigeren. Ze laten je nadenken over je eet en levensstijl en helpen om nieuwe en gezonde gewoonten aan te leren om zo langdurige resultaten te behalen.

Mijn doel is om jouw te helpen met het aanleren van kleine, realistische gewoonten die je direct kunt toepassen wat uiteindelijk zal leiden tot transformatie naar een nieuwe levensstijl die je daadwerkelijk kunt blijven handhaven, voor nu en in de toekomst.

En dat is ook de enige manier die  werkt ook op de lange termijn.

Snel afvallen is geen illusie meer, wees klaar voor een transformatie!

Stop met diëten…begin met eten…leef gezond!

Word Onderdeel van Het Afvallen Zonder Dieet Plan!

Ik hoop dat ik je met – Het AZD Plan – mag inspireren om op een gezonde manier af te afvallen, op gewicht te blijven en gezond te leven.

Ik heb om te beginnen een GRATIS eBook voor je klaar waarmee je 5 kilo aan vet kunt verliezen in slechts 7 dagen ZONDER JO-JO effect.

Geen zorgen, ik stuur je geen spam. Je kunt er altijd weer mee stoppen, je zit echt nergens aan vast en het is helemaal gratis. Vele andere mensen gingen je voor!

  • Download het gratis Turbo Afval Plan vandaag nog door op deze link te klikken!

Wil je Het Afvallen Zonder Dieet Plan Helpen Groeien?

Wil je helpen de mensen om je heen meer uit het leven te halen, en mij helpen – Het AZD Plan verder te laten groeien? Nodig ze dan uit om een kijkje te nemen op www.afvallenzonderdieetplan.nl, stuur de link van een artikel door, retweet of ‘like’ onze artikelen op Facebook, verspreid onze gratis eBook! Wie weet kun je aan iemands leven een positieve draai geven!