Kan Ik Afvallen Als Ik Toch Nog Chocolade, Frisdrank En Snoep Neem? Veel Gestelde Vragen

Welkom op mijn blog. Wanneer je een artikel leuk vindt klik dan even op de “Vind Ik Leuk” knop en of deel het artikel met je vrienden en laat een leuke reactie achter. Wanneer je dit leuk vond, deel het met je vrienden šŸ™‚ Thanks.

Deze vraag hoor je over de hele wereld. Kan ik afvallen, maar toch nog chocolade, frisdrank en snoep nemen?

Het misverstand komt van de spreuk: een calorie is calorie. Zo lijkt het dat als je weinig calorieƫn eet, het niet uitmaakt wat je eet. Maar dat klopt niet.

Helaas zijn niet alle calorieƫn gelijk. Je neemt toe in gewicht op een dieet van 1.300 calorieƫn dat alleen bestaat uit donuts en bier.

Maar de echte vraag die je jezelf moet stellen is, wat doet suiker met mijn lichaam. Als je namelijk ontdekt hoe je lichaam reageert op suiker, dan begrijp je ook dat niet ALLE calorieƫn gelijk zijn.

Suiker Is Een Sluipmoordenaar: Hoe Val Je Af Met Gezond Eten

Suiker eten is een van SNELSTE manieren om in gewicht toe te nemen. Suiker wordt gezien als een negatief voedingsmiddel. Dat betekent dat je lichaam die meteen omzet in calorieƫn en opslaat bij de vetreserves, omdat er geen voedingswaarde in suiker zit. Onze lichamen zijn heel slim: je kunt geen cake eten en hopen dat je lichaam er broccoli van maakt. Wat je in je lichaam stopt, wordt uiteindelijk zichtbaar in de manier waarop je lichaam onnodige calorieƫn opslaat. Dit is meestal bij de gebruikelijke plaatsen, zoals dijen, buik en billen.

Om suiker uit te bannen moet je jezelf langzaam ontgiften. Het kan zijn dat je hoofdpijn krijgt, erge zin in suiker en eventueel stemmingswisselingen, dus let op. Suiker gedraagt zich net als iedere andere drug in het lichaam als je er van af wil. Het kan je highs geven en als je aan het afbouwen bent, zul je je down voelen. Om dat tegen te gaan kun je kiezen voor een gezondere suiker. Neem een biologische appel en wat pasta van noten. Of maak een kopje thee, doe er wat honing in en een schijfje citroen. Heerlijk!

Snel Kiloā€™s Kwijtraken? Kijk Verder Dan DiĆ«ten Met ā€˜Weinig CalorieĆ«nā€™

Het moeilijkste deel van het laten staan van suiker en het tegengaan van misleidende informatie over diƫten met weinig calorieƫn (die die je zeggen dat je alles kunt eten als je maar niet over een bepaald aantal calorieƫn komt) is het constante conflict. Je kunt niet naar je favoriete supermarkt zonder dat je voedingsmiddelen ziet die je zeggen dat ze gezond zijn. Voedingsmiddelen met weinig calorieƫn zitten vol suiker en zijn extreem bewerkt. Denk eraan, ze kunnen geen calorie-arme versie zijn zonder dat ze door grote processen zijn gegaan. Begrijp dat het chemicaliƫn zijn en suiker die de calorieƫn vervangen.

Als je echt snel veel gewicht wilt verliezen, kijk dan goed naar de grootte van de porties en naar biologische voedingsmiddelen.

Koop veel biologisch fruit en groenten en magere eiwitten zoals rundvlees van met gras gevoed vee of biologische scharrelkip. Er is geen magisch dieet of voedsel met weinig calorieƫn dat je helpt om snel gewicht te verliezen. Je moet investeren in het alleen eten van voedsel met de hoogst mogelijke kwaliteit en de goede hoeveelheid van die voedingsmiddelen bij iedere maaltijd. Je zult verbaasd zijn hoe snel je zichtbare vetreserves verdwijnen als je je lichaam voedsel geeft dat het kan gebruiken als brandstof en niet als opvulling.

Heb jij nog vragen over afvallen of wil je reageren op dit bericht? Doe dat dan gerust door hieronder je vraag of reactie achter te laten.

Oh, wil je mij ook een plezier doen? Deel deze resultaten met je vrienden en kennissen door hierboven op de ā€œVind ik leukā€ knop te klikken.