De 3 Beste Producten Om Af Te Vallen Zijn…

Welkom op mijn blog. Wanneer je een artikel leuk vindt klik dan even op de “Vind Ik Leuk” knop en of deel het artikel met je vrienden en laat een leuke reactie achter. Wanneer je dit leuk vond, deel het met je vrienden 🙂 Thanks.

Wat zijn nu de beste producten om af te vallen. Er zijn veel voedingsmiddelen die worden gepromoot als ideaal voedingsmiddel om gewicht te verliezen, maar niet alle van hen werken daadwerkelijk.

In feite zijn veel van de zogenaamde dieet voedingsmiddelen eigenlijk contraproductief en zo niet ronduit gevaarlijk.

Hieronder heb ik een korte lijst samengesteld van enkele van de beste voedingsmiddelen die je helpen om gewicht te verliezen op een gezonde en verantwoorde manier.

Havermout Is Een Van De Beste Producten Om Af Te Vallen

Havermout is een fantastisch voedingsmiddel. Niet alleen is het één van de gezondste vol granen producten, maar je kunt er zo ongeveer van alles aan toe te voegen om de smaak te veranderen. Het is zeer rijk aan oplosbare vezels dat je cholesterolgehalte verlaagd en kanker helpt voorkomen.

Diezelfde vezels zorgen langer voor een verzadigend gevoel zodat je minder snel de behoefte heb om te snoepen. Combineer havermout met een andere ideaal voedingsmiddel om gewicht te verliezen – eieren, en je hebt een compleet ontbijt dat alles bevat om de ochtend door te komen. Voeg nog wat fruit toe en je begint je dag op een evenwichtige en gezonde manier.

Havermout komt in verschillende vormen voor. Traditionele havermout moest je 30 minuten koken, maar maak je geen zorgen, de huidige havermout kun je al klaar hebben in slechts 5 minuten.

Havermout is een van de beste producten om af te vallen.

Waarom Hele Biologische Eieren Ook Goed Zijn Om Af Te Vallen

Nog niet zo lang geleden hadden eieren een zeer slechte reputatie als oorzaak van cholesterol problemen. Vandaag weten we beter. Terwijl eieren ongeveer 300 mg aan cholesterol bevatten als de kippen conventioneel zijn gevoerd, wordt dat aantal teruggebracht tot 200 mg als de kippen vegetarisch zijn gevoerd. Een groot ei bevat ongeveer 80 calorieën en is een uitstekende bron van eiwit.

Bosbessen Zijn Zeer Gezond En Helpen Om Af Te Vallen!

Bessen zijn in het algemeen zeer gezond en helpen om gewicht te verliezen, maar bosbessen bevatten daarnaast meer anti-oxidanten dan zo ongeveer elk ander bes. Daarnaast zijn ze makkelijk het hele jaar door te krijgen.

Bosbessen bevatten anthrocyanins, flavanolen en andere antioxidanten die vrije radicalen helpen bestrijden. Vrije radicalen zijn gevaarlijke atomen/moleculen die gezonde cellen aanvallen waardoor die beschadigt en ontregeld worden. Op deze manier kunnen ziekten ontstaan als kanker en diabetes. Ze bevatten veel vezels waarvan is aangetoond dat ze het cholesterol gehalte en het risico op hartaandoeningen verlagen.

Natuurlijk, zijn er veel meer bessen die je kunnen helpen om gewicht te verliezen. Aardbeien bevatten meer vezels en vitamine C dan vrijwel elke andere vrucht. Veenbessen helpen tegen blaasontsteking en Goji bessen zijn weer rijk aan vitamine A – en zo gaat de lijst van voordelen maar door.

Dit zijn een paar van de beste producten om af te vallen. Wat zijn jouw beste producten om af te vallen? Laat het me hieronder weten, dat is ook weer interessant voor anderen. Alvast bedankt!

En tot slot deel deze resultaten met je vrienden en kennissen door hierboven op de “Vind ik leuk” knop van Facebook te klikken. :-)